Despre noi

bluestardesign-web-and-advertising

Inca din 2001 am incercat sa umplem un gol pe piata de specialitate. Firma a aparut ca urmare a dezvoltarii pietei virtuale si datorita rolului tot mai mare jucat de internet în viata comerciala a României, dar mai ales datorita lipsei unor firme profesioniste în domeniul nostru de activitate.

Din punct de vedere juridic, firma este organizata sub forma unei Societati cu Raspundere Limitata (SRL), in conformitate cu prevederile legale in domeniu, cu capital integral privat romanesc, fiind inregistrata in Arad. Beneficiarii serviciilor noastre sunt atat clienti din tara cat si din strainatate, firma aflandu-se in permanenta, intr-un proces de extindere a portofoliului de clienti existenti si de penetrare a unor piete occidentale.

Am inceput cu designul siteurilor, al portalelor web si al publicitatii in spatiul virtual. Acum, ne focusam pe solutii software personalizate sau la cheie pentru diferiti clienti din strainatate si din tara. Rezervarea de domenii si gazduirea web a ramas o constanta in decursul activitatii noastre.

Telul nostru a fost sa devenim una dintre companiile autohtone puternice, in domeniul spatiului virtual, care sa detina in portofoliu firme respectabile din tara. Am reusit sa crestem in timp, iar acum din portofoliul nostru fac parte si importanti clienti din SUA, Norvegia si Marea Britanie.

Clientii care ne-au ales pana in prezent ne determina sa devenim tot mai competitivi. Astfel, in momentul de fata, putem ajuta atat la construirea unor firme mici in spatiul virtual cat si la consolidarea unor jucatori importanti pe piata, prin personalizarea solutiilor de care au nevoie.

In cazul in care doriti mai multe amanunte despre noi, nu ezitati, sa ne contactati.